Barbara van Paassen werkt als Hoofd Beleid & Campagnes bij mensenrechtenorganisatie ActionAid.
Ekaterina Levental is harpiste, operazangeres en actrice. In haar producties combineert zij haar talent in deze disciplines.
Daan Veldhuizen is een Nederlandse filmmaker. Zijn documentaire 'Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice' werd in 2015 genomineerd voor een Gouden Kalf.
Neerlandicus Saskia Pieterse is als docent en onderzoeker verbonden aan de Universiteit Utrecht. Zij doet o.a. onderzoek naar economische ideeën in romans en beeldvorming.
Dr. Suzanne Dikker combineert als linguïst cognitieve neurowetenschap, educatie en performancekunst om de neurologische basis van menselijke sociale interactie te onderzoeken.
Dimitri Tokmetzis is historicus en datajournalist. Hij is ‘Correspondent Hacken’ op decorrespondent.nl
Dr. Niels van Miltenburg is docent en onderzoeker bij het departement filosofie aan de Universiteit Utrecht.
Dr. Iva Bicanic is expert op het gebied van traumabehandeling en seksueel geweld. Ze is klinisch psycholoog en hoofd van het Landelijk Psychotraumacentrum en het Centrum Seksueel Geweld van het UMC Utrecht.
Dr. Tinneke Beeckman is filosoof en schrijver. Ze is columniste voor De Standaard en publiceert regelmatig in andere tijdschriften en kranten zoals De Morgen en NRC Handelsblad.
Prof. dr. Sven Dupré is sinds 2015 hoogleraar Geschiedenis van kunst, wetenschap en techniek aan de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht.
Dr. Mathieu Segers is hoofddocent Europese integratie aan de Universiteit Utrecht en won in 2014 de UU Publiprijs voor zijn veelvuldige persuitingen over Europa.
Lucas de Man is artistiek leider van zijn eigen opgezette Stichting Nieuwe Helden. Daarnaast is hij o.a.
Dick Veerman is oprichter, moderator en hoofdredacteur van Foodlog.
Hugo Byrnes is sinds 2006 verantwoordelijk voor Aholds’ product integriteit en beleid. Hij maakt voedselzekerheid programma’s.
Stef Aupers is cultuursocioloog en bestudeert al jaren het fenomeen van complottheorieën en hun bedenkers.
Steve Cross is een Britse comedian, presentator en producer. Hij geeft comedy shows over wetenschap en helpt wetenschappers hun boodschap met humor aan de man te brengen.
Herman Pleij is emeritus hoogleraar historische Nederlandse letterkunde. Hij is bij het grote publiek bekend van zijn optredens in DWDD, daar sprak hij ook over zijn recente boek ‘Moet kunnen.
Stine Jensen is een Deens-Nederlandse schrijfster en filosoof. Een terugkerend thema in haar werk is het verschil tussen echt en schijn, of waarheid en leugen.
Asha ten Broeke is freelance wetenschapsjournalist, columnist en schrijver. Ze schrijft regelmatig over gezondheid, gender, seksisme en feminisme.
Erwin Bulte werkt als ontwikkelingseconoom aan de Wageningen Universiteit en vervult de leerstoel ‘Instituties en Ontwikkeling’ aan de UU.