UITGESTELD: Science Café - Het heelal

6
apr
2020

UITGESTELD: Science Café - Het heelal

Science Café Utrecht
Hoe compleet is ons beeld van het heelal? Een avond over de stand van de sterrenkunde en onze oneindige fascinatie voor het universum.

OPGELET! Dit evenement is uitgesteld vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te perken. We kijken naar mogelijkheden om de lezing naar het najaar te verschuiven. Houd www.sg.uu.nl in de gaten voor updates. 

Aan spectaculaire waarnemingen in de sterrenkunde geen gebrek. Maar over wat ze precies betekenen, tasten wetenschappers vaak in het duister. Hoe compleet is ons beeld van het heelal? Een avond over de stand van de sterrenkunde en onze oneindige fascinatie voor het universum. Met o.a. astrobioloog dr. Inge Loes ten Kate (UU) over leven op Mars en wetenschapshistoricus dr. David Baneke (UU) over de geschiedenis van ons beeld van het heelal.

Sprekers

Datum & tijd
Maandag 6 april 2020 (20:30-22:00)
Voertaal
Nederlandstalig
Entree
Gratis
Aanmelden
Niet nodig. Let op: vol = vol
Zie ook
Direct in je agenda

Over deze serie

Science Café Utrecht

Is religie bezig aan een opmars? Verstoren sociale media onderlinge verbondenheid? Waarom zijn we zo gefascineerd door het universum? Drie nieuwe Science Cafés over religie, intimiteit en het heelal. Kom ook en discussier mee.