Hoe wij omgaan met het coronavirus

Het zal jullie niet ontgaan zijn: de regering heeft een nieuwe semi-lockdown afgekondigd. Die heeft ook gevolgen voor ons. We gaan meer inzetten op livestreams en minder op evenementen op locatie. Zo dragen we maximaal bij aan het beperken van de reisbewegingen. Dat heeft ook voordelen. Zo kun je je joggingbroek voortaan gewoon aanhouden tijdens een SG-evenement. Thuis op de bank wijzer worden, wie wil dat nou niet? 

Om onze culturele partners een hart onder de riem te steken gaan de evenementen die we organiseren in TivoliVredenburg, Bibliotheek Neude en het Anatomiegebouw wel door met 30 mensen in de zaal. Meld je aan via de evenementpagina en reserveer een ticket. 

We zullen onze evenementen streamen via onze website en YouTube live of via Microsoft Teams. De link vind je op de pagina van jouw favoriete programma. Een Studium Generale avond is natuurlijk niet geslaagd zonder jullie vragen en opmerkingen. Daar kunnen we online gelukkig gewoon mee doorgaan. Stel je vraag in de chat, dan zorgen wij dat die terechtkomt bij de spreker!