Selectie

maandag 12 november 2018
Kernenergie is terug van weggeweest in het publieke debat, een beladen onderwerp. Moeten we in de discussie over kernenergie ruimte maken voor emotie?
maandag 12 november 2018
Studenten uit alle richtingen kunnen zich NU inschrijven voor de cursus 'Wetenschapsfilosofie' (7,5 ECTS, blok 3, niveau 3).
maandag 12 november 2018
Studenten uit alle richtingen kunnen zich NU inschrijven voor de cursus 'Duurzaamheid als Wereldbeeld' (7,5 ECTS, blok 3, niveau 3).
woensdag 7 november 2018
Wat maakt een cybercrimineel succesvol? En hoe helpt dit inzicht ons om ze tegen te houden?
dinsdag 6 november 2018
Het is 100 jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog eindigde. Hoe kijken we terug op de laatste slachtoffers van ‘De Grote Oorlog’?
dinsdag 6 november 2018
Timothy Treadwell and his girlfriend were eaten by a bear. There's footage of it, there's a film about it, but we still don't know what the real story is.
maandag 5 november 2018
Wat hebben sociale media en de boekdrukkunst met elkaar gemeen? Het zijn nieuwe technologieën die de vrijheid om je mening te uiten bevorderen.
donderdag 1 november 2018
In blok 3 (feb-mrt 2019) organiseren we weer twee lezingenreeksen waar je als student ook studiepunten mee kunt verdienen.