Sprekers

Başak Çali is hoogleraar Internationaal Recht aan de Hertie School of Governance en directeur van het Center for Global Public Law aan de Koç Universiteit in Istanboel.
Martijn van Calmthout is journalist bij de Volkskrant, Einstein-kenner en gek op wetenschap.
Dr. Martin Caminada werkt aan de faculteit wetenschap, techniek en communicatie van de Universiteit van Luxemburg als senior postdoc.
Marlou van Campen is senior social media marketeer bij het Wereld Natuur Fonds (WNF).
Prof. dr. Simon Caney is hoogleraar Politieke Theorie aan de Universiteit van Oxford.
Cultureel antropoloog Sinan Çankaya is werkzaam als universitair docent bij de Faculteit Sociale wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Prof. dr. René Castelein is verbonden als hoogleraar orthopedie en orthopedisch chirurg aan het UMC Utrecht.
Prof. dr. Bram Orobio de Castro is hoogleraar Ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Utrecht.
Dr. Fabio De Castro werkt bij het Centrum Studie en Documentatie van Latijns Amerika (CEDLA).
Michael Celia is chair of the Department of Civil and Environmental Engineering at Princeton University.
Bart Chabot is dichter en schrijver. Hij staat bekend om zijn energie en verbeelding wat tot uiting komt in zijn poëzie en verhalen.
Prof. dr. Steven Chamuleau is cardioloog bij het UMC Utrecht.
CHEATERS is een vierkoppige band uit Londen en Amsterdam bestaande uit artiesten van verschillende formaties, namelijk Lenka Boyd (Kill ‘em Mister), Mathias Janmaat (Bombay Show Pig), Tobias Ponsioen (Houses) en Raul Inzaurralde (Wooden Constructions).
Dr. Aoju Chen is universitair hoofddocent  bij het departement taal, literatuur en communicatie aan de Universiteit Utrecht.
Anna Chojnacka is directeur van de 1%CLUB, een organisatie die armoede bestrijdt door mensen te stimuleren één procent van hun tijd, geld en energie in te zetten.
Amy Chua is professor aan de Yale Law School.
Rutger Claassen is universitair hoofddocent ethiek en politieke filosofie verbonden aan het Departement Wijsbegeerte van de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Hans Clevers is als hoogleraar verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht en is expert op het gebied van stamcelonderzoek.
Paul Cliteur is hoogleraar encyclopedie van de rechtswetenschap aan de Universiteit Leiden.
John Coates is senior research fellow in Endocrinology and Finance at the University of Cambridge and former Wall Street trader for Goldman Sachs, Merrill Lynch and Deutsche Bank.

Pagina's