Sprekers

Hans Dagevos is als consumptiesocioloog verbonden aan de Wageningen Universiteit.
Vera Dalm is directeur van Milieu Centraal, een voorlichtingsorganisatie die onafhankelijk advies geeft aan consumenten, overheden en het bedrijfsleven over energie en milieu.
Theodore Dalrymple (pseudoniem van Anthony Daniels) is een van de scherpzinnigste cultuurcritici van Engeland. Hij is schrijver, gepensioneerd gevangenisarts en psychiater.
Prof. dr. Rietje van Dam-Mieras is emeritus hoogleraar Duurzame Ontwikkeling en Onderwijsinnovatie Universiteit Leiden, UNESCO-leerstoelhouder ‘Kennistransfer voor duurzame ontwikkeling met behulp van ICT’, lid Raad van Toezicht Topconsortium voor Kennis- en Innovatie Biobased Economy en was eerder vice-rector magnificus van de Universiteit Leiden.
Frans van Dam (1965) is hoofd communicatie bij de CSG (Centre for Society and Genomics).
René Danen is mede-oprichter en voorzitter van de anti-racismeorganisatie Nederland Bekent Kleur, en oud-politicus bij GroenLinks.
De Utrechtse Danibal is mondharpspeler en maakt kenmerkende muziek met veel improvisatie.
Martyn Day is mede oprichter van het advocatenbureau Leigh Day, gespecialiseerd in internationale, milieu- en productverantwoordelijkheid claims, in het speciaal voor groepen.
Wilfried de Jong is theatermaker, programmamaker, presentator, acteur en schrijver.
Lucas De Man is artistiek leider van zijn eigen opgezette Stichting Nieuwe Helden. Daarnaast is hij o.a.
Dr. Tim de Mey is universitair docent Theoretische Filosofie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en gastdocent wetenschapsfilosofie aan de Universiteit van Gent.
Dr. Henk de Regt is universitair hoofddocent aan de Filosofie Faculteit van de Vrije Universiteit Amsterdam.
Prof. dr. Tom Dedeurwaerdere is professor aan de faculteit Filosofie van de katholieke universiteit van Louvain-la-Neuve in België.
Prof. dr. Trudy Dehue is verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen als hoogleraar Wetenschapsgeschiedenis en wetenschapstheorie van de psychologie.
Prof. dr. Jeroen Dekker is hoogleraar in de Grondslagen van de Pedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Cees Dekker is als natuurkundige en universiteitshoogleraar verbonden aan de Technische Universiteit Delft, waar hij in 1988 promoveerde op fysica van vaste stof.
Philippe Delespaul is hoogleraar Zorginnovaties in de GGZ aan de Universiteit Maastricht en programmaleider Integrale Zorg bij Mondriaan.
Dr. Martine Delfos is biopsycholoog en werkzaam als onderzoeker, docent, therapeut en schrijfster.
Jolle Demmers is universitair hoofddocent en mede-oprichter van het Centrum voor Conflict Studies van de Universiteit Utrecht (UU).
Prof. dr. Damiaan Denys (1965) is hoogleraar Psychiatrie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en afdelingshoofd Psychiatrie aan het AMC.

Pagina's