Sprekers

Frank van Eekeren als senior organisatieadviseur verbonden aan USBO Advies, onderdeel van de Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO).
Anne Mieke Eggenkamp is bestuursvoorzitter van de Design Academy Eindhoven.
Prof. ir. Klaas van Egmond is milieuonderzoeker op het gebied van luchtverontreiniging.
Bas Eickhout, europarlementariër voor GroenLinks, stond in 2014 op nummer 1 van de Duurzame 100 van dagblad Trouw.
Jan en Daan brengen de exacte wetenschappen naar het theater met voorstellingen als 'Reken maar nergens op'.
Prof. dr. Joris van Eijnatten is als hoogleraar Cultuurgeschiedneis verbonden aan de Universiteit Utrecht.
Dr. Frans M. van Eijnatten is universitair hoofddocent Organisatievernieuwing en Complexiteit aan de Technische Universiteit Eindhoven.
Dr. Regina van den Eijnden is universitair hoofddocent bij de afdeling Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
Wander Eikelboom werkt momenteel als promovendus aan het departement Media- en Cultuurwetenschappen (Universiteit Utrecht) aan een proefschrift over de audiovisuele representatie van de geschiedenis in fictionele media.
Fidan Ekiz is journaliste, presentatrice, columniste en documentairemaakster.
Sociaal psycholoog Naomi Ellemers is als universiteitshoogleraar verbonden aan de UU.
Prof. dr. Agnes Elling werkt als senioronderzoeker bij het Mulier Insituut, Centrum voor sociaal wetenschappelijk sportonderzoek.
Lotte van Elp doet onderzoek naar de rol van media in Darfur voor Free Press Unlimited. Ook is ze lid van de denktank Worldconnectors.
Dr. Marielle Emmelot-Vonk is klinisch geriater in het UMC Utrecht.
Gezondheidspsycholoog Dr. Nienke Endenburg is universitair docent aan het departement Dier in Wetenschap en Maatschappij, Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.
Ruben Endendijk is student literatuurwetenschap en schrijver/dichter.
Jos Engelen is voorzitter van het Algemeen Bestuur van de Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).
Prof. dr. Ewald Engelen is financieel geograaf aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Ewald Engelen staat bekend om zijn kritische blik op de economische wetenschap en doet veel onderzoek naar de financiële crisis.
Sofie van den Enk is freelance presentator en moderator en een van de gezichten van het KRO-NCRV programma De Keuringsdienst van Waarde.
Mr. dr. Liesbeth Enneking is gespecialiseerd in internationaal privaatrecht en als universitair docent verbonden aan de Universiteit Utrecht.

Pagina's