Sprekers

Prof. dr. André P.C. Faaij is professor Energy System Analysis en academisch directeur van de Energy Academy Europe, waar onderzoek wordt gedaan naar processen en mogelijkheden om duurzame ontwikkeling te stimuleren.
Dr. James Le Fanu is medisch journalist en leverde een spraakmakende bijdrage aan huidige discussies omtrent experimenten met menselijke embryo's, de milieuproblematiek, de rol van voeding als oorzaak van ziekte, en de verkeerde diagnosticering van kindermishandeling.
Arjan El Fassed werkt als hoofd Humanitaire Campagnes bij Oxfam International.
Prof. Dr. Bart C. J. M. Fauser is hoogleraar Voortplanting en Gynaecologie bij het UMC Utrecht en tevens hoofd van deze afdeling.
Maxim Februari is filosoof, jurist en schrijver. Zijn meest recente werk is Klont (2017), een roman over mens-zijn in een gedataficeerde wereld.
Prof. dr. Christina van der Feltz-Cornelis is bijzonder hoogleraar Sociale Psychiatrie aan de Universiteit van Tilburg, inhoudelijk leidinggevende van het Centrum voor Lichaam, Geest en Gezondheid, en adviseur van de Raad van Bestuur bij het Trimbos-instituut.
Prof. dr. Johanna Fink-Gremmels is hoogleraar en hoofd van de afdeling Veterinaire farmacologie, farmacie en toxicologie van de faculteit der Diergeneeskunde in Utrecht.
Dr. Barry Fitzgerald is a Postdoctoral Researcher in the Progress and Energy Department at Delft University and writer of the book ‘Secrets of Superhero Science'.
Dr. Fenella Fleischmann is universitair hoofddocent bij het European Research Centre on Migration and Ethnic Relations (ERCOMER) van de Universiteit Utrecht.
Dr. Robert Fletcher werkt als assistant professor International Development Studies bij de afdeling Sociale Geografie en Planologie van de Universiteit Utrecht.
Neurobioloog Susanne la Fleur is hoogleraar Neurobiologie van Energiemetabolisme bij de Faculteit Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam.
Drs. Teresa Fogelberg werkt als adjunct-directeur bij het Global Reporting Initiative, een wereldwijde organisatie die werkt aan een set van principes en indicatoren waarmee multinationals op economisch, sociaal en milieugebied rapporteren.
Prof. dr. ir. Jacob Fokkema is hoogleraar Toegepaste Geofysica aan de TU Delft en als speciaal hoogleraar Toegepaste Geofysica aan de VU in Amsterdam.
Prof. dr. Ron Fouchier is hoogleraar Moleculaire Virologie aan het Erasmus MC in Rotterdam, waar hij zich bezighoudt met o.a. luchtwegvirussen en de evolutie van virussen.
Prof. mr. Stijn Franken is advocaat en daarnaast kernhoogleraar strafprocesrecht aan de Universiteit Utrecht.
Maarten Theodoor Frankenhuis is voormalig dierenarts en oud directeur van Artis.
Gaston Franssen is universitair docent Moderne Nederlandse Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam.
Prof. dr. Martha Frederiks is hoofd van het departement Filosofie en Religiewetenschap en profielhoogleraar Studie van het wereldchristendom aan de Universiteit Utrecht.
Dr. Charissa Freese is gespecialiseerd in 'de nieuwe arbeidsrelatie'. Ze is als senior onderzoeker verbonden aan het Departement Human Resource Studies en REFLECT van Tilburg University.
Prof. dr. Koen Frenken is hoogleraar Innovation Studies aan de Universiteit Utrecht.

Pagina's