Sprekers

Hedwig Gaasterland is promovenda aan de Universiteit Leiden.
Prof. David Garcia werkt als hoogleraar Digital Arts and Media Activism aan Bournemouth University.
Stephen Gardiner is hoogleraar bij de leerstoelgroep Filosofie en professor in Human Dimensions of the Environment, beide aan de Universiteit van Washington, Seattle.
Prof. dr. Johan Garssen is hoogleraar Farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en directeur van het Immunologie Platform bij Nutricia Research.
Dr. James Garvey promoveerde in de filosofie aan het University College London en werkt voor The Royal Institute of Philosophy.
Dr. ir. Debby Gawlitta is biomedisch ingenieur en werkzaam bij het Universitair Medisch Centrum Utrecht.
Dr. Ingrid Geesink is coördinator van het thema Ziekte en Gezondheid bij de afdeling Technology Assessment en liaison Internationale Zaken van het Rathenau Instituut.
Daniël van Geest is initiatiefnemer en mede-oprichter van de lokale Transition Town in Houten.
Prof. dr. Niels Geijsen is werkzaam in het Hubrecht Instituut van de KNAW en hoogleraar Regeneratieve Geneeskunde bij de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Oscar Gelderblom is economisch historicus en werkzaam als hoogleraar financiële geschiedenis aan de Universiteit Utrecht.
Corinne Genestay (1970) is onafhankelijke reclamemaker en copywriter.
Ben van der Genugten is emeritus hoogleraar Kansrekening en Statistiek aan de Universiteit van Tilburg.
Rob Gerrits studeerde ontwikkelingspsychologie in Groningen en was tot 1-1-2015 landelijk coördinator van Grip op je dip.
Internist-nefroloog Karin Gerritsen werkt in het UMC Utrecht.
Dr. Rob van Gerwen (Wijsbegeerte, UU) is directeur van Consilium Philosophicum en werkzaam aan de faculteit Wijsbegeerte van de Universiteit Utrecht.
Dr. Karin Geuijen is specialist in migratiebeleid en als docent en onderzoeker verbonden aan de Utrechtse School voor Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO).
Halleh Ghorashi is hoogleraar Diversiteit en Integratie en sinds 2017 afdelingshoofd bij de afdeling Sociologie van de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Dr. Tom Giesbers is verbonden aan het departement en onderzoeksinstituut voor Filosofie en Religiewetenschappen, aan de Universiteit Utrecht.
Peter Giesen (1959) is redacteur en commentator voor de Volkskrant. Hij studeerde geschiedenis in Utrecht en woont nog steeds in de stad.
Prof dr. Jan van Gijn (1942) studeerde Geneeskunde in Leiden en werd opgeleid tot neuroloog in Rotterdam en Londen.

Pagina's