Sprekers

Martijn Haas is journalist en auteur. Hij schreef onder andere voor het AD, De Pers, Nieuwe Revu en Panorama.
Cox Habbema is actrice, schrijfster en regisseuse en leefde van 1969 tot halverwege de jaren tachtig in Oost-Berlijn.
Dr. Marjan van Hagen is dierenarts en werkt als veterinair geneticus bij het departement Dier in Wetenschap en Maatschappij van de faculteit diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Maarten Hajer is faculteitshoogleraar Urban Futures aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast is hij hoofdcurator van de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam (IABR–2016).
Prof. dr. ir. Anke van Hal is hoogleraar Sustainable Building & Development (Nyenrode Business Universiteit). 
Dr. Annemie Halsema is universitair docent aan de faculteit Wijsbegeerte van de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam.
Femke Halsema is auteur, bestuurder en programmamaker. Ze was van 2002-2010 fractievoorzitter van Groenlinks.
Arjan Hamburger is consultant op het gebied van internationale relaties, mensenrechten en sociaal- maatschappelijk ondernemen.
Sebastiaan Hameleers is duurzaam ondernemer bij Groenpand en was voorzitter van de ISO.
Mariëtte Hamer is voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER).
Drs. Jurriën Hamer (Wijsbegeerte, Rechten, UU) doet zijn promotieonderzoek binnen het VICI project 'Human Dignity as the Foundation of Human Rights'.
Bas Haring denkt en vraagt, schrijft en spreekt. Op een heldere en prikkelende manier probeert hij wetenschap en filosofie betekenis te geven voor het leven.
Prof. dr. Michel Haring is hoogleraar Plantenfysiologie bij het Swammerdam Institute for Life Sciences (SILS) aan de Universiteit van Amsterdam.
Prof. dr. Paul 't Hart is hoogleraar aan het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) aan de Universiteit Utrecht en decaan aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur (NSOB) in Den Haag.
Rob Hartmans is historicus en journalist. Hij schrijft regelmatig voor De Groene Amsterdammer en levert bijdragen aan het Historisch Nieuwsblad.
Dr. Pim Haselager is professor en hoofdonderzoeker (Theoretische cognitieve wetenschappen) bij het Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Pieter Sjoerd Hasper is als VENI-postdoc Antieke Filosofie verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Dan Hassler-Forest is als cultuur- en mediawetenschapper verbonden aan de Universiteit Utrecht. Hij publiceert over onderwerpen als stripboeken, hedendaagse literatuur en populaire media.
Rob van Hattum maakt al dertig jaar radio- en televisieprogramma’s over wetenschap en technologie en is eindredacteur voor VPRO-programma’s als Noorderlicht Nieuws en de Nationale Wetenschaps Quiz.
Dr. Helen Haugh is een expert in sociaal ondernemerschap en momenteel werkzaam als directeur van het MBA programma van de Judge Business School aan the University of Cambridge.

Pagina's