Sprekers

I am Oak is de in 2008 opgerichte band rondom frontman, tekst- en muziekschrijver Thijs Kuijken.
Vincent Icke is hoogleraar Theoretische Astrofysica aan de Universiteit Leiden en bijzonder hoogleraar Kosmologie aan de Universiteit van Amsterdam.
Dr. Rosalie Iemhoff is universitair hoofddocent in de vakgroep Theoretische Filosofie aan het departement Filosofie en Religiewetenschap aan de Universiteit Utrecht.
Piet van Ierland is directeur marketing en communicatie bij Fontys Hogescholen. Voorheen was hij Chief Marketing Officer (CMO) van het Wereld Natuur Fonds (WNF).
Dr. Carlo Ierna is postdoctoraal onderzoeker in de geschiedenis van de filosofie aan het departement Filosofie en Religiewetenschappen van de Universiteit Utrecht.
Het iLL Skill Squad Showteam (ook wel het 155 Showteam genoemd) is een breakdancegroep met een grote passie voor bewegingsvormen, muziek, emotie en kunst.
Prof. Timothy Ingold is hoogleraar Sociale Antropologie aan de Universiteit van Aberdeen. In 2002 zette hij daar het jongste Antropologie departement op van het Verenigd Koninkrijk.
Gilbert Isabella is rijksvertegenwoordiger voor Bonaire, St. Eustatius en Saba.
Prof. dr. Jonathan Israel is sinds 2001 hoogleraar Moderne Europese Geschiedenis aan de School of Historical Studies aan het Institute for Advanced Study, Princeton University, New Jersey (de Verenigde Staten).