Sprekers

Prof. dr. Amade M'charek is hoogleraar wetenschapsantropologie aan de Universiteit van Amsterdam.
Hans van Maanen is wetenschapsjournalist. Na een studie sociologie was hij van 1981 tot 1988 verbonden aan het Haarlems Dagblad en van 1988 tot 2003 aan de wetenschapsredactie van Het Parool.
Geert Maarse is programmamaker en presentator en leidt debatten met ministers en filmmakers, met CEO's en schoorsteenvegers, en interviewt net zo makkelijk een hoogleraar als een barman.
Harro Maas is hoogleraar bij de Faculteit Sociale en Politieke Wetenschappen aan de Universiteit van Lausanne. Hij rondde eerder een onderzoek af naar de historische achtergrond van economische observatiemethoden (NWO Vidi).
Dr. Karen Maas is wetenschappelijk directeur van het Impact Centre Erasmus (ICE), programma directeur van het Executive Program ‘Corporate Social Responsibility’ en lid van het Sustainable Finance Lab.
Prof. dr. Robert Maier is emeritus hoogleraar Theorie van argumentatie in relatie met sociale dynamiek aan de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Elaine Mak is hoogleraar Encyclopedie van de Rechtswetenschappen en Rechtstheorie aan de Universiteit Utrecht.
Peter Malcontent is onderzoeker en docent aan het Studie- en Informatiecentrum Mensenrechten (SIM) van de Universiteit Utrecht.
Mustafa Marghadi is presentator van Nieuws en Co (Radio 1) en de Utrechtse talkshow Aan de Slachtstraat. En is altijd op zoek naar bijzondere verhalen ‘van de straat’.
Dr. Wouter Marra is docent en e-learning ontwikkelaar aan de Universiteit Utrecht.
Rosja Mastop is theoretische filosoof en onderzoeker verbonden aan de Universiteit Utrecht.
Jeroen van Mastrigt is als lector werkzaam aan de HKU. Hij geeft onder andere leiding aan het Apllied Game Design R&D programma van de faculteit Kunst, Media & Technologie.
Dick Matena is een Nederlands striptekenaar. Hij begon zijn carrière in 1960 bij Toonder Studio’s, waarna hij voor diverse jeugdbladen, waaronder het blad Eppo, als freelancer aan de slag ging.
Prof. dr. Marita Mathijsen is emeritus hoogleraar Moderne Nederlandse letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam.
Prof. dr. Walter Matthys is bijzonder hoogleraar aan het departement Pedagogiek van de Universiteit Utrecht.
Anniek Mauser is directeur duurzaamheid bij Unilever Benelux. Van daaruit is ze betrokken bij het Sustainable Living Plan van Unilever dat zich ten doel stelt de omzet te verdubbelen en de belasting op het milieu te halveren.
Igor Mayer is werkzaam als universitair hoofddocent aan de faculteit Techniek, Bestuur en Management van de Technische Universiteit Delft en directeur van het Delft Rotterdam Centre for Process Management and Simulation.
Deirdre McCloskey is bijzonder hoogleraar Economie, Geschiedenis, Engels en Communicatie aan de University of Illinois, Chicago.
Brianne McGonigle Leyh is advocaat en universitair hoofddocent aan de UU. Ze is gespecialiseerd in o.a. mensenrechten, de rechten van slachtoffers en internationaal straf- en strafprocesrecht.
Promovendus innovatiewetenschappen Toon Meelen van de Universiteit Utrecht is gespecialiseerd in de deeleconomie.

Pagina's