Sprekers

Redmond O’Hanlon (1947) is wereldberoemd om zijn reisverhalen en zijn zoektocht naar dieren en gewoonten die uitgestorven leken.
Dr. Daniel Oberski is docent Methoden en statistiek aan de Universiteit Utrecht.
Alexander Oey (1960) is programmaker bij VPRO Tegenlicht. Hij studeerde af aan de Nederlandse Film en Televisie Academie.
Frauke Ohl was hoogleraar Dierenwelzijn & Proefdierkunde aan de Universiteit Utrecht.
Ruth Oldenziel is hoogleraar Amerikaans-Europese techniekgeschiedenis aan de Technische Universiteit Einhoven.
Dr. Domitilla Olivieri is als docent en onderzoeker verbonden aan het departement Media- en Cultuurwetenschappen van de Universiteit Utrecht.
Lennart Olsson is hoogleraar Fysische Geografie aan de Universiteit van Lund in Zweden en sinds 2002 oprichter-directeur van het Lund University Centre for Sustainability Studies (LUCSUS).
Ben van Ommen is werkzaam bij TNO Kwaliteit van Leven. Na zijn studie moleculaire wetenschappen in Wageningen promoveerde Van Ommen op moleculaire en biochemische processen van toxocologie en voeding van de mens.
Prof. dr. Gertjan van Ommen studeerde biochemie aan de Universiteit van Amsterdam en promoveerde in de moleculaire biologie.
Prof. dr. Barbara Oomen studeerde cum laude af in de rechten en politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, en promoveerde cum laude aan de Universiteit Leiden.
Frank van Oort is afgestudeerd als ruimtelijk- en bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij in 2002 vervolgens promoveerde op een proefschrift over ruimtelijk-economische groei en regionale innovatie in Nederland.
Dr. Roos van Oosten is universitair docent stads- en middeleeuwse archeologie aan de Universiteit Leiden.
Marc van Oostendorp is werkzaam als hoogleraar Nederlands en Talige Communicatie aan de Radboud Universiteit en richt zich onder meer op de dialectologie en interlinguïstiek.
Dr. Martijn Oosterbaan is antropoloog en Universitair hoofddocent Culturele Antropologie aan de Universiteit Utrecht.
Nora van Oostrom-Streep (1972) houdt zich bezig met het notariële recht in brede zin, met name waar het gaat om de uitwerking van de theorie in de praktijk.
Frits van Oostrom (1953) is historisch letterkundige. Sinds 2002 is hij als Universiteitshoogleraar verbonden aan de Universiteit Utrecht en sinds 2009 is hij voorzitter van het Regieorgaan Geesteswetenschappen.
Dr. Arjen van Ooyen is werkzaam bij het 'Center for Neurogenomics and Cognitive Research' (CNCR) van het departement van Expirimentele Neurofysiologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.
Het Orion Ensemble is een kamermuziekgezelschap met als vaste kern een pianotrio bestaande uit Pauline M., Terlouw (viool), Carla Schrijner (cello) en Leonard W. B.
Niels Oskam is oprichter van Rank a Brand.
Willem Otterspeer (1950) is hoogleraar geschiedenis aan de Universiteit van Leiden.

Pagina's