Sprekers

Barbara van Paassen werkt als Hoofd Beleid & Campagnes bij mensenrechtenorganisatie ActionAid.
Dr. Saskia Palmen is Medisch Hoofd van de zorglijn Risico & Preventie bij het UMC Hersencentrum. Ze onderzoekt het ontstaan van de eerste psychose bij kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een verhoogd risico.
Larissa pans is journalist, publicist en historicus.
Prof. dr. Susan te Pas is sinds mei 2012 hoogleraar Cognitieve Psychologie aan de Universiteit Utrecht.
Max Patelski is bestuurslid bij het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO), de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland die de algemene belangen van ruim 630.000 studenten aan universiteiten en hogescholen behartigd.
Pavlov is een NTR-radioprogramma van Radio 1 met Henk van Middelaar en Marcia Welman als presentatoren. Het wordt elke zaterdag van 18.15 uur tot 19.00 uur uitgezonden.
Alexander Pechtold (1965) is sinds 30 november 2006 lid van de Tweede Kamerfractie van D66. Hij is fractievoorzitter, politiek leider en lijsttrekker van D66.
Dr. Maria Peeters (1966) is universitair hoofddocent bij Sociale en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht.
Jeugdonderzoeker dr. Margot Peeters is postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit van Utrecht in de onderzoeksgroep Youth in Changing Cultural Contexts.
Dr. David Peeters is werkzaam als postdoctoraal onderzoeker bij het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek in Nijmegen.
Ruth Peetoom (1967) is sinds 2 april 2011 voorzitter van het CDA. Ze studeerde protestantse theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, met de bijvakken christelijk-sociaal denken, kerk en politiek, staatsrecht, bestuurswetenschappen en parlementaire geschiedenis.
Natuurkundige prof. dr. Thomas Peitzmann is hoogleraar en hoofd van het Instituut voor Subatomaire Fysica aan de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Jacco Pekelder is universitair hoofddocent bij de afdeling Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen binnen het departement Geschiedenis en Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht.
Peter Pelzer is als planoloog verbonden aan de Urban Futures Studio van de Universiteit Utrecht.
Bram Peper (1966) is vanaf 2000 is verbonden aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen, eerst als postdoc-onderzoeker en sinds december 2004 als universitair docent Arbeid, Organisatie & Management.
Dr. Pascale Peters is als universitair docent Strategisch Personeelsmanagement verbonden aan de Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen.
Melanie Peters is directeur van het Rathenau Instituut. Van 2006 tot begin 2015 was zij directeur van Studium Generale van de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Arthur Petersen (1970) is programmaleider Methodologie en Modellering bij het Planbureau voor de Leefomgeving en gasthoogleraar aan het Grantham Research Institute on Climate Change and the Environment van de London School of Economics and Political Science.
Prof. dr. mr. Herman Philipse is filosoof en sinds 2003 Universiteitshoogleraar aan de Universiteit Utrecht, na achttien jaar hoogleraar in de Wijsbegeerte geweest te zijn aan de Leidse universiteit.
Prof. dr. Toine Pieters is profileringshoogleraar aan de Universiteit Utrecht bij het Departement Farmaceutische Wetenschappen, Divisie Farmaco-Epidemiologie en Klinische Farmacologie.

Pagina's