Sprekers

Dr. Anna Salomons is universitair docent toegepaste econometrie aan de Universiteit Utrecht. Ze houdt zich bezig met de economie van de arbeidsmarkt, en heeft gepubliceerd in het toonaangevende tijdschrift the American Economic Review.
Leo Samama is componist en musicoloog. Hij studeerde muziekwetenschap in Utrecht en daarna compositie bij Rudolf Escher. a zijn studie heeft Samama vele uiteenlopende functies in het Nederlandse muziekleven bekleed.
Prof. dr. Marion van San is hoogleraar Jeugd en Educatie van Antillianen, met bijzondere aandacht voor criminaliteit, aan de Vrije Universiteit.
Prof. dr. Ted Sanders is hoogleraar taalbeheersing aan de Universiteit Utrecht. Hij doet onderzoek naar wat doeltreffend taalgebruik is.
Ir. Jaap van der Sar is coördinator van de vakgroep Educatie bij de Stichting Oikos. Daarbij is hij een van de initiatiefnemers en coördinator van het mondiale programma Dialogue for Peaceful Change (DPC).
Neurobioloog dr. Angela Sarabdjitsingh is universitair docent bij het Hersencentrum Rudolf Magnus van het UMC Utrecht en doet onderzoek naar stress en het brein.
Neurobioloog Angela Sarabdjitsingh is universitair docent bij het Hersencentrum Rudolf Magnus van het UMC Utrecht en doet onderzoek naar stress en het brein.
Wilfried van Sark is assistant professor bij de afdeling Energy & Resources van de faculteit geowetenschappen.
Sociaal wetenschapper Juliette Schaafsma is hoogleraar Cultures in Interaction aan Tilburg University.
Marietje Schaake is lid van het Europees Parlement voor D66 binnen de Alliantie van Liberalen en Democraten voor Europa (ALDE).
Michael Schaap is documentairemaker, programmamaker en regisseur. In 2009 maakte hij de documentaire De Viagraman. In de in 2013 uitgezonden serie De Hokjesman ging hij op antropologische zoektocht naar de subculturen in Nederland.
Dr. Mirko Schäfer is universitair docent nieuwe media & digitale cultuur aan de Universiteit Utrecht.
Dr. Annette van Schagen is klinisch psycholoog en psychotherapeut bij Stichting Centrum ’45, het centrum voor diagnostiek en behandeling van psychotraumaklachten die zijn ontstaan door vervolging, oorlog of geweld, partner in Arq Psychotrauma Expert Groep.
Dr. ir. Willem van Schaik (UMC, Medische Microbiologie) onderzoekt resistente ziekenhuis-pathogenen en resistente genen in microbiota.
Dr. Katrien Schaubroeck is als docent en onderzoeker verbonden aan het departement Wijsbegeerte aan de Universiteit Antwerpen, waar ze zich verdiept in liefde, de praktische rede en moraal.
Floor Scheepers is hoogleraar Innovatie in de GGZ en hoofd van de medische, onderwijs- en onderzoeksafdeling psychiatrie in het UMC Utrecht.
Rob van Scheers (1959) is werkzaam voor het weekblad Elsevier en gastdocent over culturele onderwerpen aan de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Marten Scheffer is hoogleraar Aquatische Ecologie en Waterkwaliteitsbeheer aan de Wageningen Universiteit. Zijn huidige werk richt zich op het begrijpen van omslagen in systemen variërend van ecosystemen tot hersenen en sociaaleconomische systemen.
Prof. dr. Huub Schellekens (1949) is verbonden aan de Universiteit Utrecht met als leeropdracht 'Innovatie in de medische biotechnologie'.
Harm Scheltens is directeur van de Pastoe fabriek. In de jaren tachtig zorgde hij ervoor dat het designlabel na een periode van crisis er weer bovenop kwam en een bekend bedrijf in de designwereld werd.

Pagina's