Sprekers

Tim Takken schreef meer dan 130 wetenschappelijke artikelen over inspanning en training bij chronisch zieke kinderen.
Shuchen Tan is onderzoeksjournalist bij het programma Tegenlicht van de VPRO.
Ruben Terlou is documentairemaker, fotograaf en arts.
Dr. Jan Terlouw (1931) is een Nederlands natuurkundige, auteur en voormalig politicus.
Doekle Terpstra is sinds 2005 voorzitter van de HBO-raad, de belangen- en werkgeversvereniging van de Nederlandse hogescholen.
Thekla Teunis werkzaam bij Shell als Strategy Analyst. Daarnaast is zij als Global Shaper verbonden aan het World Economic Forum.
Prof. dr. Saskia Teunissen is hoogleraar palliatieve zorg en hospicezorg aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht.
Prof. dr. Theunissen is hoogleraar Geschiedenis van de Natuurwetenschappen aan de faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht en maakt deel uit van het onderzoeksprogramma History and Foundations of Science.
Martje Theuws werkt als senior onderzoeker bij SOMO.
Dr. Sander Thomaes is hoofddocent ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Southampton. Hij is geïnteresseerd in de oorsprong, de natuur en de gevolgen van de ontwikkeling van het zelfbeeld.
Prof. dr. Teun Tieleman  is hoogleraar Antieke filosofie en geneeskunde aan de Universiteit Utrecht.
Dr. Will Tiemeijer is senior wetenschappelijk medewerker en projectcoördinator bij de Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid.
Drs. Rens van Tilburg werkte in het Europees Parlement en de Tweede Kamer en heeft bij verschillende economische adviesraden gewerkt (AWT, Innovatieplatform, KIA)
Sjors Timmer is werkzaam in Londen als User Experience Designer bij Webjam; een jong internetbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van social networks.
Prof. dr. Greetje Timmerman is hoogleraar ‘Jeugd als sociaal verschijnsel’ aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).
Stefan Timmermans is hoogleraar Sociologie aan de University of California, Los Angeles.
Ir. Toine Timmermans is programmamanager Duurzame Voedselketens van Wageningen UR. Timmermans is een pionier op gebied van onderzoek naar voedselverspilling.
Prof. dr. Marc Timmers werkt momenteel als hoofd van een onderzoeksgroep aan het departement Molecular Cancer Research aan UMC Utrecht.
Dr. Ronald Tinnevelt is universitair hoofddocent in de Rechtsfilosofie aan de Radboud Universiteit Nijmegen.
Prof. dr. Ir. Pablo Tittonell is voorzitter van de onderzoeksgroep Farming Systems Ecology van de Universiteit Wageningen.

Pagina's