Sprekers

Sebastien Valkenberg schrijft voor Filosofie Magazine, maar ook voor Trouw, Elsevier en andere media.
Peter Valkenet is onafhankelijk vertaler Spaans-Nederlands en Engels Nederlands voor onder andere het Europees Parlement, de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank en Interpol
Karin Valkenet is als onderzoeker op het gebied van fysiotherapie en bewegingswetenschappen verbonden aan het UMC Utrecht.
Prof. dr. Bert van den Brink is hoogleraar Politieke en sociale filosofie en als onderzoeker verbonden aan de faculteit Wijsbegeerte aan de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. ir. Tanja van der Lippe is hoogleraar Sociologie van huishoudens en arbeidsrelaties bij de afdeling Sociologie (UU), waar ze hoofd en onderzoeksdirecteur van is.
Roos van Os is sinds 2007 als onderzoeker verbonden aan SOMO (Stichting Onderzoek voor Multinationale Ondernemingen).
Thierry VandenDriessche is hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Leuven en de Vrije Universiteit Brussel. Hij geeft leiding aan het Vesalius Research Center en het Vlaams Instituut voor Biotechnologie.
Prof. dr. Louk Vanderschuren is sinds 2004 verbonden aan het Rudolf Magnus Instituut voor Neurowetenschappen van het UMC Utrecht.
Theoretisch natuurkundige prof. dr. Stefan Vandoren is hoogleraar aan de Universiteit Utrecht.
Sjaak Vane is relatietherapeut en filosoof. Voor zijn afstudeerscriptie over liefde in digitale tijden ontving hij in 2012 de Leo Polak scriptieprijs van de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht.
Prof. dr. Ine Vanwesenbeeck is hoogleraar Seksuele Ontwikkeling, Diversiteit en Gezondheid aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht en manager International Research bij Rutgers WPF (kenniscentrum voor seksualiteit).
Prof. dr. Ruut Veenhoven is directeur van de World Database of Happiness en oprichter van het Journal of Happiness Studies.
Prof. dr. Peter van de Veer is directeur van het Max Planck Institute for the Study of Religious and Ethnic Diversity in Göttingen.
Martijn Veerman studeerde Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam en schreef het boek 'Humorologie. Grappen maken en breken'.
Dick Veerman is oprichter, moderator en hoofdredacteur van Foodlog.
Anne Vegter is een Nederlandse dichteres, proza-, toneel- en kinderboekenschrijfster.
Roeland Jaap (Roel) in ‘t Veld is een Nederlands bestuurskundige en was kort staatssecretaris van Onderwijs.
Stientje van Veldhoven is sinds 2010 lid van de Tweede Kamerfractie van D66.
Daan Veldhuizen is een Nederlandse filmmaker. Zijn documentaire 'Banana Pancakes and the Children of Sticky Rice' werd in 2015 genomineerd voor een Gouden Kalf.
Levi van Veluw is een multidisciplinaire beeldend kunstenaar die o.a. werkt met foto’s, video’s, sculpturen, installaties en tekeningen. In 2015 ontving hij voor zijn werk de Volkskrant Beeldende Kunst Publieksprijs.

Pagina's