Sprekers

Psycholoog en pedagoog Inge van der Valk is universitair docent bij de onderzoeksgroep Jeugd en Gezin van het Departement Educatie en Pedagogiek aan de Universiteit Utrecht.
Sebastien Valkenberg schrijft voor Filosofie Magazine, maar ook voor Trouw, Elsevier en andere media.
Peter Valkenet is onafhankelijk vertaler Spaans-Nederlands en Engels Nederlands voor onder andere het Europees Parlement, de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank en Interpol
Karin Valkenet is als onderzoeker op het gebied van fysiotherapie en bewegingswetenschappen verbonden aan het UMC Utrecht.
Prof. dr. Bert van den Brink is hoogleraar Politieke en sociale filosofie en als onderzoeker verbonden aan de faculteit Wijsbegeerte aan de Universiteit Utrecht.
Hoogleraar sociologie Tanja van der Lippe, met de leeropdracht Sociologie van huishoudens en arbeidsrelaties, is verbonden aan de Universiteit Utrecht.
Roos van Os is sinds 2007 als onderzoeker verbonden aan SOMO (Stichting Onderzoek voor Multinationale Ondernemingen).
Thierry VandenDriessche is hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Leuven en de Vrije Universiteit Brussel. Hij geeft leiding aan het Vesalius Research Center en het Vlaams Instituut voor Biotechnologie.
Prof. dr. Louk Vanderschuren is sinds 2004 verbonden aan het Rudolf Magnus Instituut voor Neurowetenschappen van het UMC Utrecht.
Natuurkundige Lieven Vandersypen is hoogleraar in de Kwantum-Nanowetenschappen bij het onderzoekscentrum QuTech aan de TU Delft.
Theoretisch natuurkundige prof. dr. Stefan Vandoren is hoogleraar aan de Universiteit Utrecht.
Sjaak Vane is relatietherapeut en filosoof. Voor zijn afstudeerscriptie over liefde in digitale tijden ontving hij in 2012 de Leo Polak scriptieprijs van de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht.
Prof. dr. Ine Vanwesenbeeck is hoogleraar binnen de afdeling Culturele Diversiteit en Jeugd aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht en senior adviseur bij het Rutgers kenniscentrum voor seksualiteit.
Econoom Matthijs van Veelen is hoogleraar binnen de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam.
Prof. dr. Ruut Veenhoven is directeur van de World Database of Happiness en oprichter van het Journal of Happiness Studies.
Prof. dr. Peter van de Veer is directeur van het Max Planck Institute for the Study of Religious and Ethnic Diversity in Göttingen.
Martijn Veerman studeerde Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam en schreef het boek 'Humorologie. Grappen maken en breken'.
Dick Veerman is oprichter, moderator en hoofdredacteur van Foodlog.
Anne Vegter is een Nederlandse dichteres, proza-, toneel- en kinderboekenschrijfster.
Roeland Jaap (Roel) in ‘t Veld is een Nederlands bestuurskundige en was kort staatssecretaris van Onderwijs.

Pagina's