Sprekers

Dr Alexandra Hiscox works as a post-doctoral researcher in medical entomology at the Laboratory of Entomology at Wageningen University and Research.
Dr. Ronnie de Jonge works as assistant professor at the Plant-Microbe Interactions Department at Utrecht University and as a postdoctoral researcher at Ghent University.
Prof. dr. Paul de Beer is bijzonder hoogleraar arbeidsverhoudingen op de Henri Polak Leerstoel aan de Universiteit van Amsterdam en codirecteur van het Amsterdams Instituut voor ArbeidsStudies.
Mr. Janneke Vink is rechtsfilosoof en promovenda aan de Universiteit Leiden.
Dr. ing. Hans Hopster is als senior onderzoeker dierenwelzijn verbonden aan de Universiteit en het Onderzoeksinstituut van Wageningen (WUR).
Jop de Vrieze is wetenschapsjournalist.
Alice Dreger, PhD, is historian of medicine and science, sex researcher, writer and activist.
Dr. Daniel Oberski is docent Methoden en statistiek aan de Universiteit Utrecht.
Dr. Tom Giesbers is verbonden aan het departement en onderzoeksinstituut voor Filosofie en Religiewetenschappen, aan de Universiteit Utrecht.
Dr. Chris Meyns is assistent-professor filosofie aan de Universiteit Utrecht. Ze doet hier onderzoek en geeft onderwijs in onderwerpen binnen de vroegmoderne filosofie.
Drs. Johan Niesco Dubbelboer is sinds 2014 directeur van Agora Europa – stichting voor participatieve democratie.
Prof. dr. Tom van der Meer is als hoogleraar politicologie verbonden aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen, aan de Universiteit van Amsterdam.
Carolien Roelants is journalist en Midden-Oostenexpert.
Pieter Waterdrinker is romanschrijver en Rusland-correspondent.
Caroline de Gruyter is auteur, Europa-correspondent en columnist voor NRC Handelsblad.
Prof. dr. Nick Ramsey is hoogleraar neurochirurgie aan het departement neurologie van het Universitair Medisch Centrum Utrecht.
Dr. Frank van Rijnsoever is assistant professor Innovation Studies at the Copernicus Institute of Sustainable Development, Utrecht University.
Dr. Jan van de Beek is freelance docent wiskunde, statistiek, onderzoeksmethoden en economie. Hij beheert de website www.demo-demo.nl.
Neurobioloog dr. Angela Sarabdjitsingh is universitair docent bij het Hersencentrum Rudolf Magnus van het UMC Utrecht en doet onderzoek naar stress en het brein.
Dr. Ellen Neslo is hoofd International Service Desk en onderzoeker aan de Universiteit Utrecht.

Pagina's