Geert Maarse is programmamaker en presentator en leidt debatten met ministers en filmmakers, met CEO's en schoorsteenvegers, en interviewt net zo makkelijk een hoogleraar als een barman.
Janneke Jager is cabaretière, creatief tekstschrijfster en is als zingend columnist werkzaam bij RTV Utrecht.
Dr. Sander Werkhoven is werkzaam als docent ethiek en politieke filosofie bij het Ethiek Instituut van de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Franciska de Jong is hoogleraar e-Research for the Humanities aan de Universiteit Utrecht.
Dr. Marielle Emmelot-Vonk is klinisch geriater in het UMC Utrecht.
Dr. Wouter Marra is docent en e-learning ontwikkelaar aan de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Jozef Keulartz is als emeritus bijzonder hoogleraar Duurzaamheid en Levensbeschouwing verbonden aan de Radboud Universiteit.
Prof. dr. Sarah Cornell is the coordinator of the Planetary Boundaries research laboratory and the co-convenor of the international Planetary Boundaries Research Network at the Stockhom Resilience Centre in Sweden.
Abdelkader Benali is Nederlandse schrijver en programmamaker.
Professor dr. Gloria Wekker is emeritus hoogleraar Gender en Etniciteit aan de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht.
Dr. Remco Raben is universitair hoofddocent bij de afdeling Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht en bijzonder hoogleraar koloniale en postkoloniale literatuur- en cultuurgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.
Professor dr. Rob van der Laarse is hoogleraar Erfgoed van de oorlog bij CLUE, (Cultural Landscape and Urban Environment), het interdisciplinaire onderzoeksinstituut voor erfgoed en geschiedenis van de VU.
Dr. Erna Rijsdijk is universitair docent bij de faculteit Militaire Gedragswetenschappen van de Nederlandse Defensie Academie.
Dr. Laura Copier is Assistant Professor at the department of Media and Performance studies at Utrecht University and a researcher at the Institute for Cultural Inquiry (ICON).
Dr. Barry Fitzgerald is a Postdoctoral Researcher in the Progress and Energy Department at Delft University and writer of the book ‘Secrets of Superhero Science'.
Abby Waysdorf is a PhD candidate and lecturer in the Department of Arts and Culture Studies at Erasmus University, Rotterdam.
Prof. dr. Steven Vos is hoogleraar ‘Design and Analysis of Intelligent Systems for Vitality and Leisure Time Sports’ aan de TU Eindhoven en Lector ‘Move to be’ bij Fontys Hogeschool te Eindhoven.
Socioloog dr. Rense Corten is universitair docent bij de afdeling sociologie van de Universiteit Utrecht.
Gezondheidspsycholoog Dr. Nienke Endenburg is universitair docent aan het departement Dier in Wetenschap en Maatschappij, Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.
Psycholoog dr. Stefan van der Stigchel is universitair hoofddocent bij het departement experimentele psychologie aan de Universiteit Utrecht.