Dr. Ir. Niko Wanders is assistent professor bij het departement van fysische geografie en doet onderzoek naar hydrologische extremen zoals droogte.
Dr. Borja Martinovic is universitair hoofddocent bij Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Jojanneke van der Toorn is als bijzonder hoogleraar “International LGBT Workplace Inclusion” verbonden aan de Universiteit Leiden en universitair hoofddocent sociale- en organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht.
Psycholoog dr. David Terburg is universiteit docent bij verschillende opleidingen binnen de faculteit Sociale Wetenschappen van Universiteit Utrecht.
Dr. Kim Kuypers is psychofarmacologisch onderzoeker en assistent professor aan de Universiteit Maastricht.
Martine Veldhuizen is cultureel en literair historica aan het departement Talen, Literatuur en Communicatie aan de Universiteit Utrecht.
Prof. dr. Ching Lin Pang is als antropoloog verbonden aan de KU Leuven de Universiteit van Antwerpen. Ze bestudeert de hedendaagse ontwikkelingen in Azië met een focus op China.
Natuurkundige Lieven Vandersypen is hoogleraar in de Kwantum-Nanowetenschappen bij het onderzoekscentrum QuTech aan de TU Delft.
Letterkundige Sophie Reinders werkt als docent Vroegmoderne Nederlandse Letterkunde aan de Universiteit Utrecht.
Mediawetenschapper Karin van Es is werkzaam als universitair docent aan de Universiteit Utrecht en doet onderzoek naar televisie en digitale cultuur.
Halleh Ghorashi is hoogleraar Diversiteit en Integratie en sinds 2017 afdelingshoofd bij de afdeling Sociologie van de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Sociaal wetenschapper Juliette Schaafsma is hoogleraar Cultures in Interaction aan Tilburg University.
Filosoof Daniel Cohnitz is hoogleraar Theoretische Filosofie aan de Universiteit Utrecht.
Başak Çali is hoogleraar Internationaal Recht aan de Hertie School of Governance en directeur van het Center for Global Public Law aan de Koç Universiteit in Istanboel.
Peter Trubowitz is hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de London School of Economics (LSE).
Criminoloog Rolf van Wegberg is bezig met zijn promotie onderzoek aan de Technische Universiteit Delft.
Econoom Hanna Deleanu is postdoctoraal onderzoeker aan de Universiteit Utrecht en leidt de onderzoeksgroep: Regulation of Innovation - FinTech.
Literatuurwetenschapper Susanne Knittel is universitair docent aan de Universiteit Utrecht.
Media- en cultuurwetenschapper Jeroen de Kloet is hoogleraar Globalisation Studies en bestuurder van het Amsterdams Centrum voor Globalisation Studies.
Dr. Kári Driscoll is universitair docent Literatuurwetenschap aan de Universiteit Utrecht.