Je bent wat je eet?

14
mrt
2022

Je bent wat je eet?

Uitverkocht
Weet wat je eet
Wat en hoe we eten vertelt iets over onszelf. Hoe gebruiken we onze eetkeuzes om ons te onderscheiden? Met o.a. religiewetenschapper dr. Magreet van Es.

Ben je vegetariër, veganist of BBQ-fanaat? Met wat we eten en hoe we eten onderscheiden we ons. Hoe draagt dat bij aan groepsgevoel en identiteitsvorming? En hoe verhoudt het zich tot sociale status en culturele identiteit? Met religiewetenschapper dr. Margreet van Es (UU) en socioloog dr. Ellen Mangnus (WUR).

Reserveer voor het themadiner

Ga voor de volledige ervaring en laat je culinair verrassen! De chef-kok van Restaurant De Zware Jongens stelt een speciaal menu samen met gerechten die aansluiten bij de lezingen. Het driegangendiner begint om 18:00 uur en kost €27,50 (€22,50 voor studenten). Hoe werkt het? Je kunt jouw plekje voor het diner reserveren met een aanbetaling van €15 via de ticketlink. De rest van het bedrag betaal je op de avond zelf.

Let op: de capaciteit is beperkt. Alleen reserveringen voor het diner zijn verzekerd van een plekje voor het programma. Houd de website in de gaten voor de beschikbaarheid.

Sprekers

Datum & tijd
Maandag 14 maart 2022 (18:00-20:00)
Voertaal
Nederlandstalig
Entree
Gratis
Aanmelden
Uitverkocht
Direct in je agenda

Over deze serie

Weet wat je eet

Wat valt er te ontdekken wanneer we eten gebruiken als een lens om onszelf en de wereld te onderzoeken?