Science Café - De witte medische blik

Let op: wegens coronamaatregelen is aanmelden noodzakelijk voor al onze events.

Science Café - De witte medische blik

Science Café Utrecht
Hoe zit het met discriminatie in de medische zorg? Een gesprek over de (ir)relevantie van afkomst in de spreekkamer. Met o.a. kinderarts dr. Jamiu Busari.

De politie, de Belastingdienst en het onderwijs liggen sinds de recente antiracistische protesten onder een vergrootglas. Maar hoe zit het met discriminatie in de medische wereld? Een gesprek over de (ir)relevantie van etniciteit en afkomst in de spreekkamer en het lab. Met o.a. kinderarts dr. Jamiu Busari (Maastricht University) en huisarts prof. dr. Maria van den Muijsenbergh (Radboudumc).

Maandag 26 oktober 2020 (20:30-22:00)
Aanmelden kan binnenkort

Science Café Utrecht

Is religie bezig aan een opmars? Verstoren sociale media onderlinge verbondenheid? Waarom zijn we zo gefascineerd door het universum? Drie nieuwe Science Cafés over religie, intimiteit en het heelal. Kom ook en discussier mee.