Dialogue for Peaceful Change-methode wint prijs

Schrijf je in de workshop van deze prijswinnende methode
Leestijd 1 minuut — Do 29 juli 2010
On speaking terms

Misschien heb je wel eens een workshop bijgewoond waarin je kon kennismaken met de Dialogue for Peaceful Change-methode. Op de jaarlijkse Vredesdagen is de workshop vaak te volgen geweest. Zo ook dit jaar, bij het Vredesdagensymposium On Speaking Terms.

Onlangs werd bekend dat de methode de Outstanding Community Involvement Award van het Amerikaanse ministerie van Justitie ontvangt. Bij Stichting Oikos - met wie Studium Generale ook de Vredesdagen organiseert - lees je meer over de prijs voor het project in Antioch, Californië.

Bij de aanstaande Vredesdagen kun je ook een DPC-workshop volgen. Dit jaar is dat extra bijzonder: Colin Craig, die de methode ontwikkelde voor het vredesproces in Noord-Ierland, komt naar Nederland en is bij het symposium aanwezig. Hij verzorgt ook de openingslezing en zal in het avondprogramma deelnemen aan de paneldiscussie.

Wil je ook deze prijswinnende methode leren kennen? Vanaf september kun je je inschrijven voor de workshops. Of lees alvast verder op het DPC-blog.