Alles over the Internet of Things in 3 min

Binnenkort is bijna elk voorwerp in en om huis online. En dan?
Leestijd 1 minuut — Di 4 augustus 2015
Huisje, boompje, beestje

Binnenkort is bijna elk voorwerp in en om het huis online. Het Internet of Things is een hype, maar langzamerhand gaat het om meer dan alleen gadgets. Bedrijven en wetenschappers onderzoeken hoe ze de sensoren, die van alles registreren en met elkaar in contact staan, nuttig en veilig kunnen inzetten. Hoe zorg je dat het ook maatschappelijke waarde krijgt?

Pimp Your Mind: kort video-interview met dr. Egon van den Broek (Informatica, UU) over the Internet of Things.

Kijk ook de hele lezing 'Internet of things' terug, of ga naar de programmapagina van de serie Huisje, boompje, beestje waarin dr. Van den Broek sprak. Lost technologie problemen op of creëert het behoeften en drang naar controle?