Hoe is ons eetgedrag veranderd?

16
mei

Hoe is ons eetgedrag veranderd?

Weet wat je eet
Wat zegt de opmars van buitenlandse keukens over onze omgang met andere culturen? Met o.a. cultuurhistoricus Jon Verriet.

Japanse ramen, Koreaanse kimchi en Peruaanse ceviche. Wie door de stad loopt, kan niet om de grote variatie aan eetculturen heen. Hoe is wat er op ons bord ligt door de jaren heen veranderd? En wat zegt onze interesse in buitenlandse keukens over onze houding tegenover andere culturen? Met cultuurhistoricus Jon Verriet.

In samenwerking met Restaurant De Zware Jongens.

Spreker

Datum & tijd
Maandag 16 mei 2022 (20:00-21:30)
Voertaal
Nederlandstalig
Entree
Gratis
Aanmelden
Niet nodig. Let op: vol = vol.
Stream
Direct in je agenda

Over deze serie

Weet wat je eet

Wat valt er te ontdekken wanneer we eten gebruiken als een lens om onszelf en de wereld te onderzoeken?