Welkom op het Studium Generale nieuwsblog

Pimp your mind is het nieuwe platform van Studium Generale, waar we je op de hoogte houden van nieuws, napraten over lezingen en de discussie aangaan met de wereld.
Leestijd 1 minuut — Do 4 februari 2010

Vanaf dit seizoen is dit de plek waar je korte verslagen van de SG-activiteiten vindt en in gesprek kunt gaan met Studium Generale en alle andere bezoekers. Bij Studium Generale komen zoveel wetenschappers langs, die allemaal expert zijn in hun vakgebied. Die veelheid aan disciplines, stellingen, theorieën en boeiende verhalen willen we hier bijeen brengen.

Soms zijn de lezingen pas het begin van een spannende gedachtegang of geanimeerd gesprek. Loop je ook wel eens het Academiegebouw uit met je hoofd vol flarden gedachten en vragen? Het overkomt de medewerkers van Studium Generale vaak genoeg. Het is toch zonde om die gedachten en vragen te laten vervliegen. Laat je horen en zet de discussie voort!

Op de website van Studium Generale www.sg.uu.nl vind je alle informatie over de lezingen, de agenda, de inhoud van de verschillende programma's en alle links naar de opnames van lezingen. Natuurlijk hopen we je daar ook terug te zien!