Uithofdebat Prinsjesdag

Uithofdebatten

Duur 0:45:00 — Di 20 september 2011

Uithofdebat Prinsjesdag

Dinsdag 20 september presenteert het kabinet het begrotingsbeleid. De gevolgen voor de Nederlandse studenten, universiteiten en hogescholen zijn fors.

Dinsdag 20 september presenteert het kabinet het begrotingsbeleid. De gevolgen voor de Nederlandse studenten, universiteiten en hogescholen zijn fors. Vier hogeronderwijsdeskundigen kruisen de degens met elkaar, en met studenten en medewerkers van Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht. Roept het kabinetsbeleid zegeningen of onheil over studenten en de kennissamenleving af?

Met Sijbolt Noorda (VSNU), onderwijsjournalist Pieter Gerrit Kroeger (ScienceGuide), hoogleraar Roel in 't Veld (o.a. Open Universiteit en Universiteit van Tiburg) en Sebastiaan Hameleers (Interstedelijk Studenten Overleg). Gespreksleiding: Joeri van den Steenhoven (Nederland Kennisland).

Sprekers

Over deze serie

Uithofdebatten

Op Prinsjesdag bespreken we met o.a. onderwijsjournalist P.G. Kroeger (Science Guide) de ontwikkelingen in het hoger onderwijs. Twee maanden later debatteren we over de laatste ontwikkelingen.