Science Café over goede smaak

20
mrt
2017

Science Café over goede smaak

Science Café Utrecht
Wat is goede smaak en wie bepaalt dat? Met psycholoog Tom ter Bogt, media-expert Ingrid Hoofd en cognitief psycholoog Stefan van der Stigchel.

Is het een kwestie van conformisme dat we allemaal in skinny-jeans lopen, Adele luisteren en pastelkleuren op de muren smeren? Wat is goede smaak en wie bepaalt dat? Met cultuurpsycholoog prof. dr. Tom ter Bogt, mediawetenschapper dr. Ingrid Hoofd en cognitief psycholoog dr. Stefan van der Stigchel. Janneke Jager, cabaretière en creatief tekstschrijfster, laat zich inspireren door het thema en verzorgt een muzikaal intermezzo.

Er zal een audio-opname gemaakt worden van deze avond.

Sprekers

Datum & tijd
Maandag 20 maart 2017 (19:30-21:00)
Voertaal
Nederlandstalig
Entree
Gratis
Aanmelden
Niet nodig. Let op: vol = vol.
Direct in je agenda

Over deze serie

Science Café Utrecht

Is empathie de oplossing voor al onze maatschappelijke problemen? Hoe houden we massahysterie in toom? Zijn verslavende pijnstillers echt zo gevaarlijk? En waarom vinden we ouder worden vaak zo lastig? In vier nieuwe Science Cafés gaan we dit najaar met wetenschappers in gesprek over vragen die ons allemaal aangaan. Kom ook en discussieer mee.