Prijs Akademiehoogleraren voor prof. dr. Luiten van Sanden

Economisch historicus prof. dr. Luiten van Sanden krijgt prijs Akademie Hoogleraren van de KNAW
Leestijd 1 minuut — Wo 22 juni 2011
Duurzaamheid als wereldbeeld

De Prijs Akademiehoogleraren gaat naar economisch historicus prof. dr. Jan Luiten van Sanden. De KNAW reikte de prijs vandaag voor het eerst uit. De prijs is een lifetime achievement award en bestemd voor die wetenschappers, die tot de absolute top van hun vakgebied behoren. De prijs bestaat uit een miljoen euro voor wetenschappelijk werk. Studium Generale feliciteert prof. dr. Luiten van Sanden hierbij van harte.

Prof. dr. Jan Luiten van Sanden ging bij Studium Generale in gesprek met prof. dr. Herman Wijffels in de serie Duurzaamheid als wereldbeeld over transities en perspectieven voor een nieuw wereldbeeld. Kijk hier de lezing terug.