Studium Generale Magazine #5

Studium Generale Magazine #5 is uit
Leestijd 1 minuut — Wo 17 december 2014

Het vijfde Studium Generale magazine is uit! Bomvol columns, achtergrond-artikelen, science gadgets en meer. Zo kom je de donkere winterdagen wel door.

Met onder andere:

Een column van prof. dr. Rinie van Est (Rathenau instituut en TUe) over de maakbaarheid van de mens. Iris Korvemaker over haar stage bij Studium Generale. Dr. Lucien van Liere over wraak en IS. Een column van drs. Jurriën Hamer over vrije wil. Dr. ir. Melanie Peters over wat ze heeft zien veranderen de afgelopen 8 jaar als directeur van Studium Generale. En 15 Twinkers om je kennis bij te spijkeren over de laatste inzichten rondom technologie en de mens. We blikken terug op een geslaagd Studium Generale najaarsseizoen, en reflecteren op de lezingenseries. Wat hadden de sprekers uit verschillende vakgebieden met elkaar gemeen, en waarover werden ze het juist niet eens?

Daarnaast lichten we alvast een tipje van de sluier op van ons voorjaarsprogramma, dat in de week van 5 januari bekend gemaakt wordt.

Veel leesplezier!

Download de PDF-versie, of lees het magazine online via ISSUU.