U-meet bijeenkomst over crisis en pensioen

Op 5 oktober organiseerde de Universiteit Utrecht de eerste U-meet bijeenkomst.
Leestijd 1 minuut — Do 29 november 2012

Deze bijeenkomsten draaien om de manier waarop wetenschappelijk onderzoek een antwoord kan geven op maatschappelijke vraagstukken. Met de antwoorden hoopt men dat de politiek haar voordeel zou kunnen doen. Het overkoepelende, landelijke thema 2012 is 'Weg uit de crisis'. De Universiteit Utrecht heeft dit thema toegespitst op het onderwerp 'Een goed pensioen', omdat daarover veel kennis in huis is, maar tevens omdat dit een onderwerp is op het snijvlak van Instituties en Duurzaamheid, twee van de vier onderzoeksspeerpunten waarmee de Universiteit Utrecht zich wil profileren. De U-meet met o.a prof. dr. Herman Wijffels en prof. dr. Paul Schnabel is hier terug te zien.