Update

Een blik op komend seizoen.
Leestijd 1 minuut — Vr 12 juni 2020

De coronacrisis gooide roet in ons eten. Evenementen waar we naar uitkeken, moesten we annuleren. De Utrechtse Dag van de Filosofie, de 4-mei lezing en ook het Betweter Festival moesten er dit jaar aan geloven. Een aantal lezingen konden we gelukkig online door laten gaan. En er kwam in samenwerking met verschillende partners mooi programma bij met The coronavirus pandemic en Adapt!. We doen ons best om jou en zoveel mogelijk anderen straks ook weer fysiek te ontmoeten bij onze programma's. Uiteraard zijn we hiervoor afhankelijk van de regels en richtlijnen van het RIVM. Niets is zeker, dat weten we nu. We kunnen slechts hopen op het beste.

En dus werken we hard door om er na de zomer weer een mooi seizoen van te maken. Keek je uit naar de avonden over het vrouwenlichaam, de Movies & Science over kwetsbare jongeren of de reconstructie van het verleden in de serie Spoorzoeken? Dan hebben we goed nieuws, want die programma's zullen alsnog plaatsvinden. Daarnaast gaan we het dit najaar hebben over evolutie, een bekende maar vaak ook verkeerd begrepen theorie. Er is programma over de pijn- en leerpunten van controversieel onderzoek. We onderzoeken de verhouding tussen optimisme en pessimisme en gaan weer drie baanbrekende boeken bespreken. Dit en meer na de zomer bij Studium Generale.

Er staan nu nog enkele lezingen op de agenda, dus kijk mee, blijf ons volgen en dan zien we je hopelijk na de zomer weer in levende lijve.