Livestream bij espressobar Gutenberg op de Uithof

Onder het genot van een goede kop koffie jezelf slimmer luisteren
Leestijd 1 minuut — Ma 17 maart 2014

Naast het alom bekende verschijnsel van de sportsbar is er nu ook een heuse science bar. Een bekend begrip in een academisch jasje. Want onder het genot van een goede kop koffie jezelf slimmer luisteren, dat is het idee van de livestream in espressobar Gutenberg op de Uithof. Vanaf deze maand zijn in samenwerking met Studium Generale de lunchlezingen live te volgen op een scherm in de espressobar.

Elke woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur kijk en luister je mee naar de lezing die op dat moment wordt gehouden in de Boothzaal. Het thema van de reeks dit voorjaar is Waanzin. Door verschillende wetenschappers wordt ingegaan op de ins en outs van de psychiatrie.

Het nieuwe concept science bar: kom het deze maand meemaken. Zo zal volgende week op woensdag 19 maart dr. Maria Peeters spreken over stress, burn-out en bevlogenheid op het werk. De week daarop, op 26 maart, zal prof. dr. René Kahn vertellen over de ideale behandelmethode bij psychische ziekten.

Je bent dus van harte welkom om in de ontspannen, ongedwongen sfeer van de espressobar nieuwe inzichten in de wetenschap op te doen. Tot dan!