Wie bepaalt wat je eet?

18
nov

Wie bepaalt wat je eet?

Science Café Utrecht
Hoe hebben je dagelijkse ingesleten gewoontes invloed op je eetgedrag? In aanloop naar dit Science Café dagen we je uit om dat te onderzoeken.

Denk jij dat je voedingspatroon je eigen, vrije keuze is? Gezondheidswetenschapper dr. Maartje Poelman (UU), hersenonderzoeker dr. Floor van Meer (LEI) en cultuurhistoricus Jon Verriet, MA (RU) durven dit te betwijfelen. Zij gaan op maandag 18 november tijdens het Science Cafe hierover in discussie met elkaar en het publiek.

Om de avond nog interessanter te maken, daagt Studium Generale je uit om in de aanloop naar deze talkshow je eigen eetgedrag te onderzoeken: Hoeveel voedselkeuzes maak jij op een dag? En hoe snel heb jij de ‘Beter (W)eten Bingo’-kaart vol? Leg jezelf onder de loep en ontdek hoeveel voedselkeuzes jij op een dag maakt.

Meer verklappen nu niet, dus geef je op voor de Food Challenge nieuwsbrief via onderstaande button als je op de hoogte wilt blijven.

Sprekers

Datum & tijd
Maandag 18 november 2019 (20:30-22:00)
Voertaal
Nederlandstalig
Entree
Gratis
Aanmelden
Niet nodig. Let op: vol = vol
Zie ook
Direct in je agenda

Over deze serie

Science Café Utrecht

Praat mee in het Science Café over genderhokjes, natuurbescherming en ons eetgedrag. Schuif aan en laat je verrassen bij het slimste café van Utrecht!