De looptijd van deze Challenge is voorbij. Je kunt nog steeds alle testen doen, alleen worden de resultaten niet meer verwerkt in het onderzoek van de betrokken wetenschappers.

Ontdek hoe zintuigen onze wereld vormen

We krijgen dagelijks miljoenen prikkels te verwerken. Misschien wel meer dan ooit. Maar hoe ons brein dat voor elkaar krijgt en wat die prikkels precies met ons doen, daar zijn we ons amper van bewust. Hoog tijd om stil te staan bij de kracht van onze zintuigen!

Welk effect hebben geuren, geluiden en aanraking op je gevoel en gedrag? En hoe kleuren ze je ervaring van de wereld? In de Boost je bewustzijn-challenge ben jij zelf onderzoeker en onderzoeksobject. We dagen je uit om de werking van jouw zintuigen beter te leren kennen. Leer wat huid-op-huid contact doet met je gelukshormonen, hoe je beter kan ruiken, waarom je kan horen met je ogen – en wat als een zintuig niet goed werkt?

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het onderzoek en de ervaringen van anderen? Meld je dan aan voor de speciale Boost je bewustzijn-nieuwsbrief.

Aanmelden