Levenskunst met prof. Maarten van Buuren

Hoe kunnen we weten wat een goed en mooi leven is?
Leestijd 1 minuut — Vr 21 mei 2010
Levenskunst

Vandaag op de Lustrum Scheurkalender
Een goed en mooi leven leiden. Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling zijn kernbegrippen geworden bij het nadenken over onszelf. Dat mensen aan deze begrippen verschillende invullingen geven is zichtbaar. Hoe leren we de kunst van het leven? Wil je weten wat Maarten van Buuren hierover te zeggen heeft en welke denker voor hem het meest inspirerend is, bekijk dan deze video.

Geïnspireerd? Kom naar de allerlaatste lezing van de reeks Levenskunst op dinsdag 8 juni, waarin Maarten van Buuren de schrijver Michel Houellebecq zal bespreken, gevolgd door een gesprek met prof. dr. Joep Dohmen. Meer informatie op www.sg.uu.nl.